Jump to content
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Slate Blackcurrant Watermelon Strawberry Orange Banana Apple Emerald Chocolate Marble
Sign in to follow this  
Dimitris

Συνέντευξη και προσφορά για τα μέλη μας από την www.ziz.gr

Recommended Posts

1) Πότε ξεκίνησε η εταιρία σας να δραστηριοποιείται στην Ελλάδα?
Η Εταιρεία μας δραστηριοποιείται στην Ελλάδα από το 2006.

 

2) Ποίες υπηρεσίες παρέχετε? - (περιληπτικά)
- Είμαστε επίσημοι καταχωρητές ονομάτων GR. Προσφέρουμε ονόματα gr σε ιδιαίτερα ανταγωνιστική τιμή, διαθέτουμε κλίμακα εκπτώσεων ανάλογα με τον αριθμό των ονομάτων σας καθώς και πρόγραμμα μεταπωλητών με πλήρες API για WHMCS.
- Υπηρεσίες Φιλοξενίας Ιστοσελίδων (shared hosting). Αποκλειστικά σε Επώνυμους Linux servers με cPanel και 24ωρη παρακολούθηση που εξασφαλίζει ασφάλεια και σταθερότητα.
- Υπηρεσία Hosted Email. Ξεκινά από 5G και μπορεί να επεκταθεί έως τα 20G. Το webmail του έχει πολλά έξτρα.
- Υπηρεσίες Σχεδιασμού Mobile Friendly Ιστοσελίδων αλλά και Γραφιστικών για ολοκληρωμένη και ομοιόμορφη εικόνα μιας επιχείρησης. Με μελέτη μάρκετιγκ και έρευνα αγοράς, αυξάνουμε κατακόρυφα τις πιθανότητες επιτυχίας.
- Υπηρεσίες Digital marketing
- VPS Servers σε Cloud με πολύ υψηλό uptime, μεγάλη επάρκεια πόρων και υψηλή απόδοση, αποκλειστικά σε δικούς μας πελάτες με μεγάλα sites υψηλών απαιτήσεων (πχ eshops, εφημερίδες, περιοδικά κλπ).
- Προϊόντα ασφάλειας υπολογιστών (σουίτες προστασίας του υπολογιστή σας ή του server σας), προϊόντα ασφάλειας Ιστοσελίδων (Πιστοποιητικά SSL, Online σκανάρισμα και παρακολούθηση της ασφάλειας του site σας κλπ)

 

3)Πιστεύετε ότι οι έλληνες είναι εξοικειωμένοι με αυτές τις τεχνολογίες και την χρήση τους?
Πλέον όλο και περισσότεροι Έλληνες εξοικειώνονται σταδιακά με αυτές τις τεχνολογίες, καθώς βλέπουν την ανάγκη εφαρμογής τους στην ζωή τους και κυρίως στις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες.
Επιπλέον παρέχουμε διαρκή υποστήριξη και εκπαίδευση όπου χρειάζεται. Οι πελάτες μας μπορούν να στηρίζονται σε εμάς και να μην ασχολούνται περισσότερο απ'όσο είναι απαραίτητο.

 

4)Τι υποστήριξη παρέχεται?
- Παρέχουμε υποστήριξη όλες τις μέρες του χρόνου (ακόμα και τις αργίες) μέσω του συστήματος αιτημάτων υποστήριξης (support tickets) ή μέσω email. Για λόγους ασφάλειας, μέσω email απαντάμε μόνο σε γενικά θέματα. Για θέματα που αφορούν υπηρεσίες πελάτη και ειδιά όταν απαιτείται επέμβαση σε υπηρεσία, εξυπηρετούμε μόνο μέσω των αιτημάτων υποστήριξης, καθώς το login του πελάτη στον λογαρίασμό του, ενισχύει κατά πολύ την ασφάλεια. 
- Επίσης Δευτέρα ως Παρασκευή υπάρχει γραφείο κοινού, όπου δίνουμε την δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας μέσω δύο γραμμών τηλεφώνου (1 σταθερής και 1 κινητής τηλεφωνίας), επικοινωνία μέσω Skype (χρήστης ziz.gr), επικοινωνίας μέσω του Chat που υπάρχει στην αρχική μας σελίδα στο ziz.gr
- Το ωράριο του γραφείου εξυπηρέτησης κοινού, ενημερώνεται ταχτικά στο Google my Business
https://business.google.com/b/110572423666513259181/dashboard/l/10600597984948186022?hl=el-US&utm_source=gmb&utm_medium=et&utm_campaign=ww-ww-et-ip-z-gmb-s-z-l~skp-manage-u
- Τέλος, σε ειδικές περιπτώσεις, παρέχουμε απομακρυσμένη υποστήριξη μέσω ειδικής εφαρμογής. Με αυτήν ο τεχνικός μας συνδέεται στον υπολογιστή του πελάτη "ζωντανά" και τον βοηθά στο πρόβλημά του.

 

5)Από πόσα στελέχη αποτελείται η εταιρία σας?
- Το μεγαλύτερο μέρος των υπηρεσιών μας εδρεύει στο εξωτερικό. Εκεί οι υπηρεσίες μας εποπτεύονται 24 ώρες το 24ωρο, 365 μέρες τον χρόνο, από εξειδικευμένο προσωπικό το οποίο εργάζεται σε βάρδιες, παρέχοντας έτσι προδιαγραφές που δεν θα μπορούσαμε να έχουμε δεδομένης της οικονομικής κρίσης. Ο αριθμός του προσωπικού εκεί είναι εξαιρετικά μεγάλος, και οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται σε μας μέσω εμπορικής συμφωνίας και ειδικής μίσθωσης.
- Εντός Ελλάδας ο αριθμός ατόμων μπορεί να μεταβάλλεται ανάλογα με τις ανάγκες, αλλά σταθερά έχουμε:
- Την ειδικό του Μάρκετινγκ - Έρευνας αγοράς - Προώθησης υπηρεσιών (Καμπάνιες Google με πιστοποίηση Google).
- Τα 3 άτομα εξυπηρέτησης πελατών που καλύπτουν μεγάλο φάσμα γνώσεων 
- Δύο εξειδικευμένοι συνεργάτες για το κομμάτι του εξειδικευμένου προγραμματισμού κλπ

 

6)Γιατί να προτιμήσει κάποιος εσάς?
Για την εξειδίκευση, την εξυπηρέτηση, την ποιότητα των υπηρεσιών, τον υψηλό συντελεστή τιμής προς απόδοση.
Ένας άλλος πολύ σημαντικός λόγος είναι η ολοκληρωμένη μορφή των παρεχόμενων υπηρεσιών. Φροντίζουμε να καλύπτουμε όλο το φάσμα των αναγκών μιας επιχείρησης σχετικά με το internet, έτσι ώστε να μην χρειάζεται να απευθύνονται σε πολλούς διαφορετικούς προμηθευτές. Καλλιεργούμε ένα κλίμα φιλικό και υποστηρικτικό θέτοντας ως προτεραιότητα την κάλυψη των αναγκών του πελάτη μας.

 

7)Μελλοντικά σχέδια? - (Επέκταση ή προσθήκη σε κάτι?)
Δεδομένης της κρίσης, μελετάμε τρόπους να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής αξίας και χρησιμότητας σε τιμές που να είναι προσιτές για τον επαγγελματία που αυτή την στιγμή δυσκολεύεται να τις έχει, ενώ πραγματικά τις χρειάζεται, αφού το διαδίκτυο είναι ο πιο προσιτός και αποδοτικός τρόπος επέκτασης των δραστηριοτήτων του.
Φυσικά ένα κομμάτι των μελετών, αφορά και τρόπους για να διατηρήσουμε την υψηλή μας ποιότητα και τις προσιτές μας τιμές στις υπηρεσίες που ήδη παρέχουμε.

 

ΠΡΟΣΦΟΡΑ:

Το κουπόνι μας με κωδικό HAPPY-DAY δίνει έκπτωση 20% σε τα όλα πακέτα shared hosting καθώς και στα ονόματα GR. 
Έτσι ένα όνομα gr θα κοστίσει μόλις 13,60 ευρώ για 2 χρόνια κατοχύρωσης (+φπα), ενώ η φιλοξενία θα ξεκινά για το μικρό μας πακέτο που συνδυάζεται με όνομα από 14,40 ευρώ (+φπα) για το 1ο έτος.
- Το κουπόνι ισχύει μόνο για νέους πελάτες (νέα εγγραφή), μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο για 1 φορά, για ότι χρονική διάρκεια και αν επιλέξει.
- Αν υπάρξει οποιαδήποτε δυσκολία στα βήματα παραγγελίας ή και στην χρήση του κουπονιού, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας.

Nicholas P.

 

https://www.ziz.gr

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την www.ziz.gr για την άμεση ανταπόκριση και για την προσφορά -20% :)

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Sign in to follow this  

×