NickTheGreek 160 Report post Posted November 8, 2016 για να δουμε τελικα ... "το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν" mysqldump --all-databases | gzip -c > /home/dbdump_$(date +%Y-%m-%d-%H.%M.%S).sql.gz 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitris 52 Report post Posted November 8, 2016 Προτιμώ να μην συμπιέζω on the fly Quote Share this post Link to post Share on other sites
NickTheGreek 160 Report post Posted November 8, 2016 1 λεπτό πριν, Dimitris said: Προτιμώ να μην συμπιέζω on the fly καλα κι εγω εχω αποβάλλει εντελώς το CAT αλλά κάπου διάβαζα πως είναι ό,τι πιο γρήγορο ακόμα και για transfers, γρηγορότερο από cp/scp/rsync Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitris 52 Report post Posted November 8, 2016 Με τις συνδέσεις που έχουν οι servers πλέον όλα μεταφέρονται πάρα πολύ γρήγορα και πολλές φορές εγώ μεταφέρω τις databases χωρίς καν συμπίεση..... Και οι databases όπως ξέρεις συμπιέζονται πάρα πολύ... Μπορείς να μειώσεις το μέγεθος έως και 10 φορές κάτω αλλα μέχρι να γίνει όλο αυτό σε μια database π.χ 20Gb περίπου τον ίδιο χρόνο κάνει να την μεταφέρει !! Quote Share this post Link to post Share on other sites
NickTheGreek 160 Report post Posted November 8, 2016 (edited) δεν έχεις άδικο, ειδικά αν μιλάμε για Gbps, στα 100Mbps εχεις πρακτικα θεωρητικό μέγιστο 12,5MBps και στην πράξη οτιδήποτε ξεπερνά τα 10MB/s είναι μια χαρά, αλλά εκεί έχεις κέρδος σίγουρα από την συμπίεση. Επίσης, περισσότερο θέλουμε compression για περιβάλλοντα όπου η χρήση χώρου παίζει ρόλο, πχ smaller VPS Edited November 8, 2016 by NickTheGreek 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitris 52 Report post Posted November 8, 2016 Συνήθως είμαι από τους τυχερούς που δουλεύω με συνδέσεις 1Gbps ή 10Gbps Quote Share this post Link to post Share on other sites
NickTheGreek 160 Report post Posted November 8, 2016 ωραίο seedbox σηκώνεις στα 10 μέχρι και σε 1 πάντως που έκανα κάποια φορά δοκιμή, η προσφορά (μου) ξεπερνούσε την ζητηση συνήθως ! Quote Share this post Link to post Share on other sites