Anastasis 48 Report post Posted November 9, 2016 Ενας πολυ ευκολος και γρηγορος τροπος για να αλλαξετε το χρωμα των ματιων σε μια φωτογραφια σας.Tip: Εναλλακτικα μπορει ο πιο κατω τροπος να εφαρμοστει και σε φωτογραφιες μας "αποτυχημενες" λογω κοκκινων ματιων απο το φλας. Εγω εδω θα χρησιμοποιησω τις ματαρες της αγαπημενης μου Liv Tyler. Βημα 1ο Ανοιγουμε την φωτογραφια της Liv Tyler… χμμ εννοω την φωτογραφια που θελουμε να αλλαξουμε το χρωμα ματιων. Παμε στην παλλετα των Layers και δημιουργουμε ενα νεο layer πανω απο αυτο της φωτογραφιας μας.Βημα 2ο Ζουμαρουμε παρα πολυ ωστε να εχουμε το ενα ματι σε κατασταση που να μπορουμε ευκολα να επεμβουμε πανω του χωρις λαθη.Βημα 3ο Παταμε F5 για να εμφανιστει η παλλετα με τις βουρτσες μας και διαλεγουμε μια βουρτσα μικρης διαμετρου ωστε να αποφυγουμε τα λαθακια. Εγω εδω χρησιμοποιησα Hard Brush 5 px. Παμε στην μπαρα των εργαλειων μας Toolbar και δινουμε στο Foreground color το χρωμα της αρεσκειας μας. Εγω πηγα στα ετοιμα και διαλεξα #00fff. Ζωγραφιζουμε προσεκτικα ωστε να καλυψουμε το ενα ματι και εν συνεχεια κανουμε το ιδιο και για το αλλο ματι.Βημα 4ο Παμε παλι στην παλλετα των Layers και στο Blending Mode δινουμε την "τιμη" Color. Εαν ειναι πολυ εντονο το αποτελεσμα μπορουμε να χαμηλωσουμε λιγο το Opacity του layer μας. Και ετοιμοι: Quote Share this post Link to post Share on other sites