pamamolf 4 Report post Posted October 15, 2016 Γεια σας παιδιά Εσείς ποιον browser χρησιμοποιείτε Chrome ή Firefox ? Ο Chrome είναι πιο γρήγορος αλλά ο Firefox περισσότερο ευέλικτος με τα addons ..... ? 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
sylvester73 27 Report post Posted November 7, 2016 Καλημέρα, Προσωπικά, χρησιμποποιώ τον Chrome γιατί τον θεωρώ πιο γρήγορο απο το Mozilla. Επειδή κάνω χρήση παλαιου υπολογιστή (δηλαδή με χαμηλή ram και επεξεργαστή) ο chrome δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα, σε αντίθεση με τον Mozilla που στη 2 καρτέλα κολλάει. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
domino 8 Report post Posted November 7, 2016 Για καθημερινη χρηση Chrome αλλα για εργασια τον Firefox μιας και εχει πολυ πιο ευελικτο Inspector. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Anastasis 48 Report post Posted November 7, 2016 Firefox 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
CyberKid 2 Report post Posted November 7, 2016 iceweasel (firefox) 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitris 52 Report post Posted November 7, 2016 Ο Chrome είναι γρηγορότερος και χρησιμοποιεί λιγότερη ram από των Firefox και γενικά συμπεριφέρεται καλύτερα με πολύ περισσότερα tabs ανοικτά. Ο Firefox έχει πολύ καλό Inspector όπως είπε και πιο πάνω ο domino και είναι πιο ευέλικτος με τα addons/plugins. 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
MichaelRafael 34 Report post Posted November 7, 2016 Chrome 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Dimitris 52 Report post Posted November 7, 2016 Στις 6 Δεκεμβρίου πιθανότατα θα κυκλοφορήσει ο νέος Chrome 55 όπου θα χρησιμοποιεί την μισή ram από ότι τώρα και θα έχει και κάποια νέα χαρακτηριστικά όπως file download manager.... 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Ορφίκος 7 Report post Posted November 8, 2016 Εγώ που χρησιμοποιώ Opera Πάντως απο τους δύο παραπάνω προτείνω και εγώ με την σειρά μου Chrome!!! 1 Quote Share this post Link to post Share on other sites
Giannis 49 Report post Posted November 8, 2016 Παλιότερα (εν έτει 2004< ) χρησιμοποιούσα στον FireFox, μετά από κάποιες αλλαγές που έκανε που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει πιο αργός και με αναφορές για σημαντικά bugs μετέβει στον Chrome όπου και έχω παραμήνει ως και σήμερα. Γλυκοκοιτάω τον τελευταίο καιρό τον Opera (αν δεν κάνω λάθος είναι βασισμένος στον Chromium) αλλά και πάλι δύσκολα θα άλλαζα μιας και με καλύπτει μέχρι στιγμής ο Chrome. 2 Quote Share this post Link to post Share on other sites
NickTheGreek 160 Report post Posted November 8, 2016 Χρησιμοποιώ μόνιμα 3 διαφορετικούς browser τουλάχιστον και κανείς τους δεν είναι κάποιος από τους : IE, FF, Chrome Προτεινώ έστω και για δοκιμή να δεί κάποιος αντί για Firefox το Pale Moon ( Μακράν η πιο παραγωγική browsing εμπειρία με 100% FF compatibility), αλλά και αντί για Chrome το Comodo Dragon. Comodo Dragon, Comodo Ice Dragon και Pale Moon είναι η Αγία Τριάδα του browsing IMHO 3 Quote Share this post Link to post Share on other sites